Audioportret

Buiten Beeld voor jouw persoonlijke of zakelijke audioportret!
Op aanvraag maak ik audioportretten op maat. Dat kunnen portretten zijn van je organisatie of bedrijf maar bijvoorbeeld ook van een dierbare. Zo kun je vrienden, collega’s, familie of jezelf iets unieks cadeau doen: een portret om naar te luisteren. Op jouw verzoek duik ik in een familiegeschiedenis, ga ik op zoek naar verhalen over je eindexamenklas of registreer ik jouw levensverhaal voor je (klein)kinderen. Jij bepaalt de insteek van het portret, ik zorg voor de interviews en de montage. Uiteraard in samenspraak met jou.

Zoals ieder mens uniek is, zo klinkt elk audioportret weer anders. Het vergt heel wat keuzes, zowel qua vorm als qua inhoud.
-Wat is de gelegenheid van het portret? Is het een verjaardag, jubileum, bruiloft of begrafenis? Is het bedoeld als een bijzonder welkomstgeschenk of een uniek aandenken voor iemand die ergens afscheid neemt?
-Is er één hoofdpersoon of zijn er velen? Komen die allemaal samen of moet er gereisd worden om de opnames te maken?
-Hoe wordt het portret opgenomen? In één sessie of verspreid over vele verschillende momenten?
-Is er sprake van een persoonlijke of een zakelijke context? Is het een portret van alle betrokkenen in een bedrijf of organisatie, dan moet het bijvoorbeeld niet té privé worden. Maar als het een portret is van een zeer dierbare vriend(in) of familielid, dan kan het bijna niet privé genoeg.
-Hoe strak of losjes moeten de opnames worden gemonteerd? Moet er ook (achtergrond)muziek in verwerkt?   De favoriete muziek van de hoofdpersoon als omlijsting?
-En hoe wordt het uiteindelijk gepresenteerd? Wordt het een feestelijke presentatie of een sobere overdracht?

Elke keuze heeft gevolgen voor het maakproces van het audioportret. Daarom hanteer ik geen standaardprijzen. Neem daarom vooral contact met me op, telefonisch of per mail. Dan kan ik aan de hand van een vrijblijvend gesprek een offerte op maat maken.

Klik op bovenstaand menu voor enkele voorbeelden van audioportretten. Die zijn puur ter illustratie bedoeld maar ze geven alvast een idee van de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s