Over Misha

Na zijn geboorte in Den Bosch woont Misha elf jaar in het pittoreske dorpje Gameren, om vervolgens een jaar in Frankrijk te wonen en zes jaar in Antwerpen, waar hij naar een Engelstalige middelbare school gaat. Hij wil koste wat kost terug naar Nederland, dus studeert hij Taal- en Cultuurstudies in Utrecht en schaaft zijn Frans en zijn Engels universitair bij tot het niveau van een vertaler. Maar full-time vertalen, dat wil ie niet. Hij staat een tijdje voor de klas als docent Frans, ontdekt dat lesgeven niet zijn roeping is, reist door Noord- en Zuid-Amerika en eindigt na vele omzwervingen en een studie Radio in het Brusselse uiteindelijk weer in Nederland, al werkt hij nog regelmatig voor de Vlaamse radio.

IMG-20170902-WA0007

Één uitgesproken passie heeft Misha niet. Hij is gek op talen (spreekt er een handvol), kan lyrisch worden van een ontroerend radioverhaal, houdt van diepgaande gesprekken (met of zonder microfoon in de buurt) en raakt meestal gefrustreerd van cryptogrammen, al zou hij graag een portret maken van de man die ze verzint. En hoewel hij het naar eigen mening niet vaak genoeg doet, schrijft hij graag op wat hij meemaakt.

Buiten Beeld is Misha’s eenmanszaak. Hij is trots op die naam. Én op zijn zaak. Neem gerust contact met hem op. Wie weet kan hij iets voor jou of je organisatie betekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s